Home > General > Jornada alcista

Jornada alcista

02/07/2016

Si ens fixéssim ens els últims quatre dies de cotització dels mercats, pensaríem que estem en un bull market, és a dir, mercats alcistes, inversors optimistes i bones notícies. No obstant això, si toquem de peus a terra i observem el context en el qual ens trobem, veurem que fa just una setmana els mercats de valors patien una de les pitjors davallades de la seva història. El Brexit era una realitat i aquest no estava, ni de bon tros, dins de les oracions de la comunitat d’inversors. Així que la “mala notícia” va empènyer a mínims els selectius d’arreu del món. Per tant, aquestes últimes quatre sessions no han estat res més que una petita recuperació del calvari que s’ha patit. Estarem atents a les pròximes sessions, claus per a aquest any tan mogut.

Categories: General Tags: