Home > General > Els inversors continuen de compres

Els inversors continuen de compres

30/06/2016

El d’ahir va ser el segon dia de pujades als mercats de valors d’arreu del món, on vèiem els majors guanys a les borses europees. Després de la galleda d’aigua freda que van patir els inversors en veure com es confirmava que havia guanyat el Brexit i que, per tant, la Gran Bretanya abandonarà la permanència a la Unió Europea, i amb els mercats celebrant el San Joan amb caigudes que tocaven el 12%, sembla que els nivells on han quedat els mercats són l’excusa perfecta perquè la comunitat inversora es llanci a comprar. Però, compte! Queda un procés molt llarg en la sortida de de la Gran Bretanya de la UE i podria portar certa inestabilitat als mercats. Estarem atents la presentació de dades macroeconòmiques claus, com ara la del mercat laboral dels EUA demà.

Categories: General Tags: