Home > General > Jornada de rebot

Jornada de rebot

29/06/2016

La sessió d’ahir tancava amb comportaments dels mercats de renda variable a l’alça. Tenint en compte les davallades contundents del divendres passat i del primer dia de la setmana, causades per la decisió de Regne Unit d’abandonar la Unió Europea, la jornada de dimarts només permetia als parquets europeus recuperar allò perdut durant dilluns. Un cop el mercat de divises s’estabilitzava després dels moviments forts dels últims dies, amb l’ajuda del petroli i la dada de PIB als Estats Units deixaven per fi respirar als selectius. En el cas del selectiu espanyol, l’IBEX 35 celebrava el resultat de les eleccions. Tot i no diferir gaire la fotografia política del dia 20 de desembre, l’estabilitat és ben digerida pels inversors. Haurem de mirar com evolucionen els pactes entre partits.

Categories: General Tags: