Home > General > Cita històrica: Brexit

Cita històrica: Brexit

24/06/2016

La jornada de votació sobre la ruptura entre Regne Unit i la zona euro va anar de més a menys. Les darreres enquestes publicades sobre el Brexit donaven un suport més ampli al Bremain. En aquest context, el mercat es mostrava alcista fins que poc a poc s’atansava el tancament de la sessió. Tot i que els analistes apostaven més per la permanència d’Anglaterra a la Unió Europea, la incertesa de l’esdeveniment feia rebaixar l’eufòria a l’expectativa del recompte final a les urnes del Regne Unit. Fins ben entrada la matinada no acabàvem de saber el resultat. Els moviments del mercat podrien marcar volatilitat durant aquestes jornades pròximes. No obstant això, deixar enrere la tan esperada cita i, així, la incertesa política que tant preocupa els inversors hauria d’ajudar a recuperar el mercat.

Categories: General Tags: