Home > General > Ha arribat l’hora: Brexit o Bremain

Ha arribat l’hora: Brexit o Bremain

23/06/2016

Avui podria ser històric per a la Unió Europea. El referèndum que tindrà lloc al Regne Unit podria significar la ruptura entre la UE i Anglaterra. Aquesta cita, que s’analitzarà de ben a prop arreu del món, podria decantar la balança i donar llum als mercats de renda variable o, pel contrari, acabar d’enfonsar el sentiment dels inversors. Tot i que els últims sondejos han donat un respir als selectius europeus, els partidaris del Brexit segueixen sent força significatius. Ahir, les borses de la zona euro tancaven la sessió marcant repunts de prop del 0,50%, passant per alt els dubtes de l’inici de la jornada. Tot i ser el protagonista, l’índex de referència de la plaça anglesa tancava la sessió pre-Brexit en positiu durant el 2016. Aquest fet contrasta amb els altres principals selectius europeus, que segueixen mostrant registres negatius.

Categories: General Tags: