Home > General > Calma abans del Brexit

Calma abans del Brexit

22/06/2016

Els mercats de renda variable europeus es prenien un dia de descans a tan sols dues jornades de la tant esperada cita a Anglaterra, el Brexit. Aquest esdeveniment històric podria ser suficient per marcar un abans i un després en el sentiment dels inversors. Posteriorment a la sessió de dilluns, marcada per la publicació de sondejos on la inclinació cap al vot favorable al Bremain creixia, i després d’un tancament fortament alcista en els selectius de la zona euro, la sessió de dimarts es paralitzava posant el punt de mira en el Regne Unit. A part, el dia d’ahir ens deixava l’últim discurs de la presidenta de la Reserva Federal abans de les eleccions als Estats Units. Com s’esperava, el to caut va predominar reconeixent un major dinamisme de l’economia amb el suport del consum privat i un mercat laboral desaccelerant lleugerament.

Categories: General Tags: