Home > General > Setmana farcida d’esdeveniments polítics

Setmana farcida d’esdeveniments polítics

21/06/2016

La setmana passada la majoria de selectius europeus van patir el pessimisme dels inversors. Encara que la jornada de divendres minimitzés les caigudes acumulades durant els primers dies, la incertesa del mercat va deixar registres acumulats a la baixa. Aquesta setmana, els esdeveniments polítics prendran les portades dels diaris i marcaran el rumb dels mercats. Per un costat, les eleccions al país veí seran decisives. La formació de govern hauria d’agilitzar-se donat que els inversors prefereixen l’estabilitat política. Per l’altre, Europa posa l’ull en el referèndum d’Anglaterra. L’impacte del Brexit podria suposar un abans i un després en el sentiment del mercat. Als Estats Units, Janet Yellen compareixerà davant el Senat i el Congrés. S’espera el mateix to caut de la darrera reunió.

Categories: General Tags: