Home > General > Divendres tranquil

Divendres tranquil

28/05/2016

Els principals parquets europeus van presentar comportament força plans durant la jornada d’ahir. Tot i la poca alegria, les places de la zona euro tancaven amb un còmput setmanal acumulat en positiu. En el cas del selectiu del país veí, tot i la davallada en la cotització del valor de Banc Popular durant dijous i ahir just després d’anunciar l’ampliació de capital per import de 2.505 milions d’euros, l’IBEX-35 resistia gràcies a valors com Inditex, Grifols o Santander. Als Estats Units, el fet destacat era la publicació de la revisió del PIB del primer trimestre del 2016, que registrava una taxa trimestral anualitzada del 0,8% respecte al 0,5% provisional. No obstant això, el mercat semblava expectant a la intervenció de Janet Ye-llen que tindria lloc durant la tarda. Haurem de veure la reacció de Wall Street, que dilluns vinent tindrà jornada festiva pel Memorial Day. Bon cap de setmana!

Categories: General Tags: