Home > General > La banca llasta l’IBEX-35

La banca llasta l’IBEX-35

27/05/2016

La jornada d’ahir, l’IBEX-35 va registrar un negatiu del 0,49%. La notícia del dia era l’ampliació de capital d’un dels principals bancs espanyols, Banc Popular. La decisió d’ampliar capital per un import de 2.505 milions d’euros feia que el valor caigués prop del 25% durant la sessió, curiosament després que la sessió de dimecres Banc Popular fos el valor que més pujava al selectiu del país veí (+7,53%). L’ampliació respon a la decisió de sanejar el balanç i millorar les seves ràtios de solvència i qualitat. En aquest context, els inversors van aprofitar el comportament alcista de les últimes jornades per tal de recollir beneficis. Al tancament europeu, els principals índexs de referencia dels Estats Units mantenien comportaments plans.

Categories: General Tags: