Home > General > Pocs ànims borsaris

Pocs ànims borsaris

12/05/2016

Les pujades de dimarts es van esfumar durant la jornada d’ahir. En la major parts dels selectius europeus, el color predominant va ser el vermell. En una sessió mancada de referències macroeconòmiques, les compres als parquets de la zona euro es van veure superades per les vendes. Els índexs més perjudicats van ser FTSE MIB de Milà, arrastrada de nou per sector financer i l’IBEX-35. En el cas del selectiu espanyol, la presentació de resultats va donar lloc a la publicació del primer trimestre del 2016 de Gas Natural. La companyia reflectia un descens del 18% en el seu benefici, cosa que va provocar un descens en la cotització de les seves accions superiors al 5%. Per altra banda, un dels centres d’atenció es situen en el preu del Brent, que comença a mostrar certa estabilitat. El WTI se situa actualment als voltants de 45.50$.

Categories: General Tags: