Home > General > Pantalla en verd

Pantalla en verd

11/05/2016

La bona obertura dels mercats nord-americans, el bon tancament de Tòquio i la cotització del preu del cru van permetre als mercats europeus mantenir un comportament estable durant la sessió d’ahir. La notícia que precedia l’obertura dels parquets va ser la reunió de l’Eurogrup. Dilluns es reunien els estats membres en una cita en què es tractava el tercer rescat Grec. En aquest context, el deute del país repuntava la seva cotització per sobre del 5%. Feia aproximadament mig any que el bo de Grècia no arribava als nivells marcats durant la jornada passada. A falta de dades macroeconòmiques de rellevància, les publicacions de resultats segueixen estant en el punt de mira de tots els inversors. Tot i que sense finalitzar-se completament, el còmput general sembla una mica més positiu que negatiu. Us en mantindrem informats.

Categories: General Tags: