Home > General > Esperant el ressorgir del sol

Esperant el ressorgir del sol

10/05/2016

La Reserva Federal elevava els tipus d’interès al desembre per primera vegada en gairebé una dècada. Com a conseqüència, els inversors es preparaven per a diverses pujades durant aquest 2016. No obstant això, l’economia dels EUA i el context internacional han fet poc probable una pujada de tipus per al pròxim mes de juny. Actualment, la probabilitat de pujades se situa en voltant del 12%. Alguns fins i tot veuen improbable una pujada aquest any. A part, l’augment de la volatilitat tampoc acompanya l’entorn macro. La setmana passada vam veure dades mixtes i resultats empresarials reflectint menors ingressos, cosa que va pesar sobre els índexs de renta variable. Per a aquesta setmana, les principals referències seran: preus i consum als EUA, dades de PIB a l’Eurozona i inflació al nostre país veí.

Categories: General Tags: