Home > General > Primera setmana de maig sense definir

Primera setmana de maig sense definir

07/05/2016

La jornada de divendres deixava registres a la baixa en la majoria de parquets europeus. Tot i que les caigudes patides durant la sessió no van superar l’1%, el sentiment de mercat segueix mostrant incertesa. La dada clau de la setmana la publicaven als EUA. La dada oficial d’atur es mantenia en el 5%, una dècima per sobre de l’estimació del consens fixada en el 4,9%. La creació de 160.000 llocs de treball nous no van ser suficients per superar els 200.000 llocs previstos. En el cas del selectiu espanyol, els resultats de les companyies segueixen eclipsant els titulars. Durant el matí d’ahir va ser el torn d’Arcelormittal i Sacyr. Ambdues van donar sorpreses positives al mercat. A més, la siderúrgica es mostrava optimista quant al seu sector en el futur, incloent possibles millores en el mercat xinès.

Categories: General Tags: