Home > General > Repsol la gasolina de l’IBEX-35

Repsol la gasolina de l’IBEX-35

06/05/2016

La jornada d’ahir començava amb dades provinents de la Xina per sota de les estimacions. El Caixin Composite publicava nivells de 50,8 durant l’abril respecte al 51,3 del passat mes de març. No obstant això, els preus del petroli repuntaven per sobre dels 45 dòlars, cosa que permetia al mercat revifar després d’una setmana que va començar amb mal peu. En el cas del selectiu espanyol, les publicacions de resultats empresarials segueixen estant en el punt de mira dels inversors. La sorpresa positiva d’ahir la donava Repsol. La companyia petroliera publicava un benefici net de 434 milions d’euros en el primer trimestre del 2016, un 43% menys que el mateix període del 2015 però gairebé duplicava la previsió realitzada pel consens. La jornada d’avui depara la dada més esperada de la setmana, l’informe mensual de treball als EUA. Desitgem que acompanyi al mercat.

Categories: General Tags: