Home > General > Faltats d’arguments alcistes

Faltats d’arguments alcistes

05/05/2016

La sessió d’ahir tornava a mostrar en la majoria de parquets borsaris europeus registres a la baixa. Amb referències importants als Estats Units, la zona euro esperava remuntar el vol durant el segon compàs del dia. A l’Amèrica del nord es va publicar l’ISM serveis, mostrant un nivell de 55,7 davant del 54,5 anterior i d’un 54,7 estimat pel consens. Com a dada positiva, la balança comercial als EUA també mostrava millora respecte a l’anterior dada publicada. No obstant això, la dada anticipada d’atur que es coneixia mitjançant l’informe ADP de l’abril sorprenia negativament. Es van sumar un total de 156.000 persones al mercat laboral (a causa d’un augment del sector serveis però disminució del sector producció) davant d’una estimació que rondava les 195.000 incorporacions. Amb aquest context mixt, la jornada tancava corregint.

Categories: General Tags: