Home > General > Dessagnament borsari

Dessagnament borsari

04/05/2016

L’estabilitat del mercat ja feia dies que agonitzava amb ganes de caure avall. Finalment, la jornada d’ahir tancava cotitzant amb fortes davallades en els parquets europeus (i fins al tancament de la zona euro, també en els americans). Els principals justificants que permetien la caiguda lliure dels mercats van ser tres: la volatilitat de la divisa, una mala notícia procedent de la Xina i les males dades publicades per la banca europea. Per un costat, la divisa europea mostrava nivells que superaven la barrera d’1,15 respecte al dòlar. A més, la dada de PMI manufacturer (Caixin) a la Xina publicava les dades del mes d’abril, malauradament per sota del consens i pitjor que la presentada el mes de març passat. Per últim, la banca caient amb força també ajudava en el mal comportament d’ahir.

Categories: General Tags: