Home > General > En espera d’establir el rumb

En espera d’establir el rumb

03/05/2016

La setmana passada va estar marcada per la intervenció de dos dels bancs centrals més importants: el Boj i la Fed. El Banc de Japó va rebaixar les perspectives de creixement i va endarrerir el termini per aconseguir els seus objectius d’inflació. Com a conseqüència, el ien es va enfortir i la renda variable del país va caure bruscament. En el cas de la Reserva Federal, els seus dirigents no oferien novetats. No van tancar la porta a possibles pujades de tipus per a la pròxima reunió de juny, però mantenen una opinió d’incertesa global. A més, la setmana va estar plena de resultats empresarials. El to segueix sent mixt. Amb una mica més del 50% de les empreses ja publicades, destaquen els pitjors resultats de les utilities i telecomunicacions, davant de pharma, industrial i consum cíclic. Durant aquesta setmana coneixerem dades macroeconòmiques de rellevància. Al començament, les dades de PMI de les economies de la zona euro i la Xina. A final, dades de treball als EUA.

Categories: General Tags: