Home > General > Típica correcció de divendres

Típica correcció de divendres

30/04/2016

Les borses europees tancaven la sessió d’ahir amb descensos superiors a l’1%. En un dia on el mercat japonès va romandre tancat per festiu, les notícies seguien sent les publicacions de resultats empresarials. En el cas del selectiu espanyol, tres grans companyies publicaven durant la jornada d’ahir. Per un costat, Telefónica anunciava un benefici net de 776 milions d’euros durant el primer trimestre, fet que representa una caiguda del benefici del 56,9% en comparació amb l’any anterior. En el cas de Bankia, registrava dades lleugerament per sota de l’expectativa del mercat. En canvi, Banco Popular va veure augmentat el benefici fins al 2,6%. Al tancament europeu els mercats nord-americans també registraven comportaments negatius. Mentrestant, l’euro seguia el seu ral·li i tocava l’encreuament d’1,1450 respecte al dòlar. Esperem que la setmana vinent s’animi la festa!

Categories: General Tags: