Home > General > La Fed i el Boj es mantenen en les seves posicions

La Fed i el Boj es mantenen en les seves posicions

29/04/2016

Ahir va tocar el torn de BBVA. L’entitat financera presentava resultats del 1r trimestre del 2016 amb sorpresa negativa per al mercat. El grup bancari va obtenir un benefici net de 709 milions d’euros, un 53,8% inferior als guanys obtinguts un any abans. En aquest context el preu de l’acció cotitzava superant el -7% negatiu. A més a més, iniciàvem el dia sabent que el Bank Of Japan no tocava la seva política monetària, mantenint així els seus nivells d’estímuls. En el cas de la FED, que també compareixia dimecres al vespre no oferia cap novetat. No tanquen la porta a possibles pujades de tipus d’interès als Estats Units el proper mes de juny. L’obertura dels parquets americans i les bones dades macroeconòmiques ajudaven els parquets a frenar les caigudes registrades durant el primer compàs del dia.

Categories: General Tags: