Home > General > La Fed i els resultats empresarials

La Fed i els resultats empresarials

28/04/2016

La sessió de dimecres es va caracteritzar per ser una de les més carregades de resultats empresarials d’aquest primer trimestre. La gran sorpresa la va donar el gegant tecnològic Apple. En l’anunci de resultats financers del segon trimestre fiscal, els productes estrella de la companyia veien retallades en les seves vendes superiors al 9%. Per altra banda, Twitter també destacava negativament i va provocar una davallada en el seu preu de cotització caient fins a un 15%. En el cas del selectiu espanyol, era el torn de l’entitat bancària Santander. A diferència de les citades anteriorment, el grup financer espanyol superava l’estimació del mercat i seguia impulsant la seva bona cotització de les darreres sessions. El dia el tancava la cita amb la Fed. La Reserva Federal serà vital per tal de marcar la tendència dels mercats.

Categories: General Tags: