Home > General > Ni fu ni fa a Europa

Ni fu ni fa a Europa

27/04/2016

Les cotitzacions en la sessió d’ahir van mostrar un comportament mixt. En la primera jornada (de les dues en total) de reunió de la FED als Estats Units, els parquets europeus van registrar diferents tancaments. Durant el dia d’avui, la Reserva Federal donarà a conèixer nous indicis sobre les possibles pujades de tipus d’interès. Per altra banda, en el context empresarial continuen les publicacions de resultats. En el cas del selectiu espanyol, la banca suporta el pes alcista de l’Íbex-35. Un cop publicats els resultats de Bankinter i Sabadell, avui serà el torn de Santander. En el sector del cru, la primera de les grans petrolieres a publicar ha estat BP. La companyia ha guanyat un 80% menys durant el primer trimestre del 2016. Els preus baixos del petroli, així com la fluixa demanda davant un hivern suau, van disminuir els seus ingressos.

Categories: General Tags: