Home > General > La Fed marcarà la setmana

La Fed marcarà la setmana

26/04/2016

La setmana passada vam veure com el comportament dels mercats europeus es distanciava dels americans. Mentre que els primers registraven pujades superiors al 2,5%, als EUA es mantenien plans. Aquesta setmana estarem atents a dues principals referències: la reunió de la FED i la continuació dels resultats corporatius. La percepció de la Fed vindria recolzada per les dades macro. No s’esperen grans novetats. La Reserva Federal hauria de reconèixer un entorn de millora i menor incertesa en l’àmbit internacional, donant lloc a majors expectatives de pujades de tipus al juny. Respecte als resultats empresarials, les publicacions es mantenen mixtes. Amb un 26% de l’S&P500 ja publicats i un altre 22% de l’Stoxx600. Estarem atents sobre la direcció que prenen. De cara a la macro, aquest dijous també coneixerem el primer avançament del PIB americà en el primer trimestre del 2016.

Categories: General Tags: