Home > General > Consolidant tendència

Consolidant tendència

20/04/2016

Els mercats financers sembla que finalment prenen alè després d’un primer trimestre molt volàtil. La sessió d’ahir, els índexs de referència europeus van mostrar comportaments positius des de l’inici del dia fins al final. Tres van ser els justificants principals que van acompanyar els repunts: la presentació de resultats empresarials, amb Roche, Danone o companyies com l’Oreal i TomTom al capdavant, essent les impulsores d’aquestes bones dades del primer trimestre. Per altra banda, el ZEW alemany també registrava una bona dada ahir (11,2 versus el 4,3 anterior). Finalment, el bon registre dels parquets asiàtics. Per a la jornada d’avui no s’esperen rellevants dades macroeconòmiques. No obstant això, estem atents al discurs que pugui fer el BCE demà, ja que serà clau per continuar mantenint aquesta tònica alcista.

Categories: General Tags: