Home > General > Sense acord a Doha

Sense acord a Doha

19/04/2016

Comencem la setmana amb dues notícies internacionals de pes. D’una banda, la reunió de productors de petroli a Doha, celebrada el cap de setmana a la capital qatariana, on finalment no es va arribar a cap acord. Les diferències van raure en la negativa de l’Iran de congelar la seva producció. La principal conclusió és que l’Iran i Aràbia Saudita són incapaços de posar-se d’acord, fent visible la notable tensió geopolítica entre les dues potències de l’Orient Mitjà. D’altra banda, el congrés del Brasil va acceptar iniciar els tràmits per al judici polític a la presidenta del país, Dilma Rousseff. Quant a les dades d’aquesta setmana, l’atenció se centrarà en la publicació de resultats, i la reunió del BCE de dijous vinent no hauria de provocar més novetats.

Categories: General Tags: