Home > General > Amb la mirada posada a Doha

Amb la mirada posada a Doha

16/04/2016

Tot i les suaus correccions registrades durant el dia d’ahir, el còmput setmanal dels principals parquets europeus ha estat positiu. La sessió de divendres va servir per realitzar una moderada recollida de beneficis per als inversors. Tot i que al matí apareixien bones xifres que donaven suport a la fi de la desacceleració xinesa, el mercat ha tingut en compte que les dades presentades als EUA no han estat positives. L’índex de confiança del consumidor de la universitat de Michigan així com la producció industrial s’han presentat per sota del previst. Durant el dia d’ahir, el petroli corregia el preu amb la mirada posada a la reunió que tindran els membres de l’OPEP aquest cap de setmana a Doha. S’espera la congelació de producció de cru.

Categories: General Tags: