Home > General > Planejant en una sessió tranquil·la

Planejant en una sessió tranquil·la

15/04/2016

La jornada de dijous no presentava importants esdeveniments tret de la presentació de dades d’IPC de la UE així com del mateix índex als EUA. Per una banda, la taxa d’inflació interanual de la zona euro es va situar durant el mes de març al 0%. Dada per sobre del consens que preveia un -0,1% i superant el registre de febrer. Als EUA la mateixa referència de preus de consum marcava un creixement interanual del 0,9%, una dècima per sota de l’anterior registre i per sota de l’1,2% que esperava el consens. Quant als mercats europeus, la jornada d’ahir presentava lleus pujades en els principals parquets. La plaça europea consolidava el fort creixement de la darrera sessió. A tancament, els principals mercats dels EUA lluitaven per mantenir-se en zona positiva.

Categories: General Tags: