Home > General > Alçant el vol

Alçant el vol

14/04/2016

Sembla ser que dos dels grans protagonistes des de l’inici d’aquest any volen seguir mantenint el seu paper principal en els mercats de valors d’arreu del món. En primer lloc, en la jornada d’ahir, veiem la Xina publicar bones dades d’exportacions. En una sorprenent notícia, al mes de març, el gegant asiàtic repuntava en un 18,7% les exportacions i registrava, així, el major increment de l’últim any. En segon lloc, el preu del cru s’estabilitza i posa l’ull en la propera reunió que tindrà lloc a Doha entre bona part dels principals membres productors. La possible congelació de producció va fer elevar el preu de l’or negre a màxims anuals. En aquest context, els mercats europeus alçaven el vol registrant repunts importants. Durant la sessió d’ahir, una altra dada de rellevància va ser la depreciació de l’euro respecte al dòlar americà marcant nivells de 1,127.

Categories: General Tags: