Home > General > Frenada europea

Frenada europea

01/04/2016

L’apreciació de l’euro encapçala els titulars de la premsa econòmica. I és que el comportament de la divisa euro respecte al dòlar americà sembla estar sorprenent al mercat. Tenint en compte que Mario Draghi ja va disparar tota l’artilleria el passat mes de Març, fa pensar que la tendència en el curt termini cada dia és més confosa. El discurs dovish de les polítiques de la FED encaminen el dòlar al seu pitjor trimestre en cinc anys. A punt de tocar el nivell de 1,14 dòlars per cada euro, els parquets europeus es desinflaven durant la passada sessió de dijous. A part, a l’Eurozona, es van conèixer les dades d’IPC publicades lleugerament per sobre del que s’esperava. Més tard, a Wall Street, la dada d’atur setmanal dels EUA va dibuixar-se poc per sobre del que s’esperava. Les peticions setmanals es van veure incrementades en 276.000 llocs de treball.

Categories: General Tags: