Home > General > Després de Setmana Santa

Després de Setmana Santa

30/03/2016

Sembla ser que els mercats de renta variable es prenien un descans la setmana prèvia a les vacances de Setmana Santa. Per exemple, la plaça europea va veure com es difuminava el bon registre que portava impulsant anteriorment el seu banc central. De la mateixa manera, als Estats Units també es registraven lleus caigudes. Per altra banda, tenim el petroli (un dels riscos importants que justificaven les caigudes d’aquest 2016) cotitzant per sobre del seu tancament de final d’any. En l’àmbit macro, les dades globals segueixen bastant sòlides. No obstant això, aquests fets semblen no ser suficients i els inversors es mantenen prudents. Aquesta setmana estarem atents a l’IPC de l’Eurozona, les dades de PMI oficials (NBS) i no oficials (Caixin) de la Xina i la taxa d’atur de març als EUA.

Categories: General Tags: