Home > General > Mercats sense rumb en una setmana més curta

Mercats sense rumb en una setmana més curta

22/03/2016

Els bancs centrals segueixen dirigint el mercat: les mesures adoptades pel BCE el 10 de març passat donen impuls als bons europeus, especialment als corporatius, en anunciar que es van incloure dins del programa de compres del QE, i als bancs. La conclusió més rellevant és que Mario Draghi està disposat a arribar fins on sigui necessari en el més absolut estricte sentit de l’expressió. Objectiu: que el crèdit i el diner arribi “a les famílies”. S’especula que el BoJ, en la seva pròxima reunió, imiti el BCE. Per la seva banda, la Fed va admetre que el ritme de pujades de tipus d’interès haurà de ser més lent del previst i va actualitzar el seu quadre macro dels EUA. Comencem una setmana curta, marcada per la Setmana Santa, amb els mercats tancats Divendres Sant i el dilluns de Pasqua.

Categories: General Tags: