Home > General > Bon tancament europeu

Bon tancament europeu

19/03/2016

Les borses europees van tancar la setmana amb pujades justificades per un petroli que marcava màxims anuals superant els 42 dòlars. De la mateixa manera, la plaça nord-americana, a tancament dels parquets europeus, seguia el seu camí alcista des de dimecres i dijous passat. Quant a la divisa, l’euro veia perdre els nivells d’1,13 dòlars. En una entrevista en un diari, l’economista en cap del BCE, Peter Praet, va destacar que es podrien tornar a retallar tipus en cas que l’economia de la zona euro no repuntés. De cara a la setmana vinent, les dades macroeconòmiques més rellevants seran al país alemany, l’índex Zew de confiança i dades de PMI manufacturer. La jornada de divendres els mercats romandran tancats. Bon cap de setmana a tots.

Categories: General Tags: