Home > General > Arriba la data clau

Arriba la data clau

10/03/2016

L’inici del dia acudia tímidament sense gaires dades re-llevants. La notícia que protagonitzaven els titulars del matí era l’augment de vendes d’Inditex, un 15,4% superior a l’any anterior. El comportament del mercat s’anava dibuixant a mesura que transcorria la jornada. Com el perfil d’una closca de tortuga, els parquets obrien de menys a més, tocant màxims diaris superiors a l’1% passat el migdia, per tornar a corregir lleugerament. La reunió del BCE, que tindrà lloc durant el dia d’avui, centra totes les mirades. És per això que els inversors es mantenen a l’expectativa d’aquest gran esdeveniment i els índexs de referència més importants no marquen registres pronunciats. Un altre moviment a tenir en compte, el de l’or. Ja fa dies que en veiem l’evolució amb un to alcista, totalment descorelacionada del dòlar i la renda variable com ens tenia acostumats. La gran incògnita es: quin serà el seu límit?

Categories: General Tags: