Home > General > Resta tan sols un dia perquè Draghi es pronunciï

Resta tan sols un dia perquè Draghi es pronunciï

09/03/2016

Després de pujades durant les últimes sessions, ahir es va produir un moviment similar al de dilluns. La volatilitat va torna als parquets europeus la setmana que Mario Draghi compareixerà per marcar el full de ruta del BCE. Els mercats de la UE marcaven registres lleugerament negatius, que en la majoria no arribava a l’1% negatiu. El preu del cru i la tímida obertura de Wall Street va aturar el bon ritme de la setmana passada. La jornada d’ahir va deixar veure com el mercat tornava a ballar al ritme del Brent. A primera hora corregia de manera pronunciada i en el segon compàs del dia girava per recuperar part del perdut. Com ja hem vist en altres ocasions, quan els dies s’aproximen a dates clau com la de dijous, els mercats semblen paralitzar-se a l’expectativa de noves notícies per part dels bancs centrals.

Categories: General Tags: