Home > General > Aquesta setmana ha tornat l’estabilitat

Aquesta setmana ha tornat l’estabilitat

05/03/2016

Aquesta setmana per fi té un color clarament verd. Es tracta d’un registre generalitzat. Per exemple, l’índex de referència del nostre país veí, l’Ibex-35, en tan sols cinc sessions, ha recuperat més d’un 5% del que ha perdut durant l’inici d’any. Una altra dada important fa referència al petroli. I és que la jornada d’ahir va aconseguir posar en positiu el registre acumulat del preu del Brent durant aquest exercici 2016. Gràcies a aquesta estabilització del petroli i les bones dades publicades durant la setmana tant a Europa com als Estats Units, van exercir de pilars per al bon comportament dels mercats. No obstant això, durant la sessió d’ahir, tot i la dada d’atur de Nord-amèrica publicada, que va sortir per sobre de la previsió, Wall Street obria amb timidesa i frenava les pujades europees. Totes les mirades estan centrades en la compareixença de la setmana vinent, el dia 10 de març, en què Mario Draghi haurà d’explicar les noves mesures del BCE. Estarem atents.

Categories: General Tags: