Home > General > Segona setmana positiva

Segona setmana positiva

27/02/2016

La jornada d’ahir va deixar tancaments a les borses amb repunts de prop del 2%. I és que aquesta, es tracta de la segona setmana consecutiva de pujades. Aquest fet aconsegueix retallar les pèrdues generades des de l’inici de l’any. La jornada d’ahir també va deixar un bon registre del preu del petroli. El barril de Brent se situa ja per sobre dels 36 dòlars i sembla estabilitzar-se amb l’últim acord d’alguns dels principals productors de petroli. Ahir, la publicació del PIB nord-americà sorprenia positivament el mercat. La dada mostra un creixement de l’1 per cent el quart trimestre del 2015. Per aquest motiu, es va veure un moviment positiu del dòlar. Cal tenir en compte que s’aproxima la data que Draghi haurà de comparèixer per tal d’ensenyar el seu full de ruta. Desitgem que l’eufòria no sigui efímera.

Categories: General Tags: