Home > General > Animada sessió europea

Animada sessió europea

26/02/2016

La jornada no anticipava bones sensacions. Ens llevàvem amb una forta correcció del mercat xinès, l’índex Shanghai Se Composite tancava amb un negatiu -6,41%. L’esdeveniment anterior, es devia a una tensió en el moviment del tipus d’interès interbancari a la Xina. En canvi, aquesta vegada, el comportament de la seva borsa se centrava en el propi país i no hi havia contagi. Per altra banda, aquest fet es va veure compensat pel bon tancament de Wall Street. És per això que les borses europees obrien amb entusiasme i corregien part del que s’ha perdut durant la sessió passada. En una sessió marcada per la presentació de resultats, els principals índexs de referència europeus no han fet cas als registres baixistes del preu del petroli i han deixat bones pujades. Al tancament europeu, els mercats nord-americans es mantenien plans.

Categories: General Tags: