Home > General > De nou, un dia per oblidar

De nou, un dia per oblidar

25/02/2016

El passat dimarts es presentava com un dia correctiu on els principals índexs de referència europeus baixaven lleugerament. Sembla ser que el justificant va ser el mateix que va fer baixar amb força els parquets durant el dia d’ahir. Tal com ens té acostumats, el preu del petroli torna a marcar el registre dels mercats borsaris. Després de descartar una rebaixa en la producció de petroli per part de l’Aràbia Saudita, el preu del Brent es va veure afectat i va mostrar alarmants turbulències que van portar a un pànic venedor. Si sumem a allò que s’ha esmentat anteriorment unes males dades macroeconòmiques, amb Alemanya presentant un nivell de sentiment empresarial (IFO) a la baixa, així com als EUA una confiança del consumidor també pitjor del que s’esperava, ens porten a un mal comportament borsari. Al tancament europeu, els mercats nord-americans també presentaven retrocessos superiors a un -1%.

Categories: General Tags: