Home > General > Correcció lleu

Correcció lleu

24/02/2016

El passat dilluns les borses van ignorar per complet les males notícies i van registrar notables avanços. El risc que suposa el Brexit, així com l’advertència i canvi de perspectiva a la baixa d’una gran agència de qualificació sobre el deute sobirà espanyol, no va passar factura. En canvi, la jornada d’ahir va deixar correccions que vorejaven un -1,5%. El PMI compost de la unió europea es va debilitar per segon mes consecutiu i va perdre allò guanyat durant l’exercici 2015. A més a més, el mal tancament dels índexs de referència nord-americans i el descens en la cotització del preu del petroli van ajudar a un generalitzat tancament negatiu. En el cas de l’IBEX-35, els sectors més perjudicats van ser, una vegada més, el de matèries primes i energies.

Categories: General Tags: