Home > General > Bon inici de setmana

Bon inici de setmana

23/02/2016

La setmana passada va deixar en general un còmput positiu en els mercats de valors, i va recuperar una mica de terreny, després de diverses setmanes de contracció. Aquest comportament es deu a tres catalitzadors: en primer lloc, l’speach de Draghi anticipant més acció del BCE al març, els acords entre l’Aràbia Saudita i Rússia per congelar la producció del cru i, finalment, la reducció del pànic generat en el sector financer europeu. Aquesta setmana ens vam aixecar amb una creixent preocupació sobre el Brexit. La divisa anglesa va mostrar una pronunciada caiguda després que l’alcalde de Londres, Boris Johnson, decidís desmarcar-se de David Cameron i demanés el vot per trencar amb Brussel·les. Caldrà estar atents aquest divendres a les dades de PIB 4T2015 a EUA.

Categories: General Tags: