Home > General > Dia de turbulències

Dia de turbulències

17/02/2016

Ahir el dia va començar amb unes bones dades procedents de la Xina. El crèdit al consum del país asiàtic va ser superior a l’esperat durant el mes de gener. Aquest fet va animar el seu principal índex borsari per tancar amb un positiu 3,29%. L’altra notícia rellevant del matí va ser la reunió de membres i no membres de l’OPEP a Doha. El principal motiu era tractar de congelar la producció per tal d’estabilitzar el preu de l’or negre. Tot això, seguit d’un dilluns on Draghi va fer l’ullet al mercat tot afirmant que revisaran i possiblement reconsideraran la posició de la política monetària a principi de març. No obstant això, aquests fets no van ser suficients per enlairar el registre dels principals parquets borsaris la jornada d’ahir. Avui, estarem atents a la producció industrial que es publicarà als EUA.

Categories: General Tags: