Home > General > Comença la setmana amb signe positiu

Comença la setmana amb signe positiu

16/02/2016

La setmana passada els mercats financers van mostrar un clar sentiment negatiu. El dia més destacat, dijous, van registrar una sagnia generalitzada mostrant que augmentava la inquietud entre els inversors. Els mercats van corregir motivats per un discurs fluix de Yellen, una forta desconfiança sobre el sector bancari i la creença que els bancs centrals disposen cada vegada de menys marge de maniobra. Així doncs, en aquest context, els fluxos de capitals van anar a buscar refugi en l’or, així com en el deute governamental core. En canvi, divendres va ser un dia en què els mercats van respirar incentivats per unes dades del PIB alemany i europeu juntament amb les vendes minoristes als EUA, unes dades fluixes però en línia amb l’esperat. Durant el dia d’ahir, els principals índexs de referència europeus van deixar registres positius. La setmana comença amb bones perspectives. Els mercats nord-americans restaven tancats pel dia del president.

Categories: General Tags: