Home > General > Lleu rebot per finalitzar la setmana

Lleu rebot per finalitzar la setmana

13/02/2016

Dijous va ser un dia per a l’oblit. Després de la sagnia que es va patir durant la jornada d’abans d’ahir, divendres va ser un dia de lleus rebots als principals mercats europeus. La dada a destacar va ser el cru. La significant pujada que va mostrar el petroli en la seva modalitat WTI superant el 10% va ser justificada davant el rumor que l’OPEC tancaria l’aixeta a l’abundant producció del moment. El producte interior Brut de la zona euro en el 4T2015 va experimentar un creixement del 0,3% respecte als tres mesos anteriors. La mala notícia prové de Grècia i Finlàndia, que entra en recessió després de dos trimestres amb dades de PIB a la baixa. Al tancament europeu, els mercats nord-americans presentaven pujades superiors a l’1%.

Categories: General Tags: