Home > General > El mercat no acompanya un feliç cap d’any xinès

El mercat no acompanya un feliç cap d’any xinès

06/02/2016

Dada important als EUA que mantenia els inversors a l’expectativa. El registre d’atur es va fer públic en un context d’incertesa econòmica mundial. El mes de gener va reduir la xifra d’aturats als EUA fins al 4,9%, situant-se així per sota del 5% per primera vegada en vuit anys. La lectura és positiva. No obstant això, també indica que a la Fed se li dificulta encara més la feina, s’ha de tenir en compte la complexitat del moment i el mercat, que en general mostra símptomes de debilitat.
També va ser rellevant la nota que va deixar l’euríbor, que per primera vegada es va situar en taxes negatives en la referència a dotze mesos.
La setmana vinent els mercats borsaris de la Xina es mantindran tancats amb motiu del cap d’any xinès, que s’iniciarà el 8 de febrer.

Categories: General Tags: