Home > General > Sembla que el temps clareja

Sembla que el temps clareja

05/02/2016

L’arribada del bon temps sembla més pròxima del que esperàvem i tant en la meteorologia com en els parquets el sol vol treure el cap. La jornada va estar predominada per una incertesa que mantenia bona part del dia els mercats jugant entre verd i vermell. Al final el positivisme va guanyar, després de les fortes pujades del petroli durant la sessió passada. El cru es va estabilitzar i va fer créixer la confian­ça aconseguint un brot d’esperança posterior a la depressió viscuda amb anterioritat. La predicció és difícil, tothom desitja una recuperació dels mercats encara que les dades macroeconòmi­ques haurien d’ajudar. La idea d’una nova recessió s’hauria d’esfumar.
El tipus de canvi de l’euro respecte al dòlar fa quatre sessions seguides que puja, situant-se per sobre d’1,12. Estarem molt atents a la dada d’atur registrat als EUA d’avui.

Categories: General Tags: