Home > General > Això no hi ha qui ho aturi

Això no hi ha qui ho aturi

16/01/2016

Després de que l’Àsia Oriental tanqués en negatiu i ja denotés que la jornada no pintava bé, conforme passava el dia confirmàvem la sensació. Els futurs ja anticipaven la davallada. Novament, es va registrar una caiguda important en el principal índex del país veí, de fet, es tracta de la correcció més forta d’aquest any, superant el -3%, i és que aquest any l’acumulat es del -10,71%. El moviment que ha realitzat l’índex de referència espanyol aquest 2016 només ha deixat que 3 sessions marquessin positiu.
També va estar tenyida de vermell la jornada del petroli. El preu va aterrar amb força als 29 dòlars causat per les notícies sobre l’Iran, que provoquen pànic als inversors i alerten d’un sobreabastiment de l’or negre, ja que té previst augmentar les exportacions.
L’eurodòlar se situa en 1,09, així com els mercats nord-americans marcaven fortes baixades al tancament europeu.

Categories: General Tags: