Home > General > Dubtes en la vigília dels anuncis del BCE

Dubtes en la vigília dels anuncis del BCE

03/12/2015

Arcelormittal va marcar, des dels primers compassos de la jornada, el toc vermell cridaner. La multinacional dedicada a l’acer punxava de valent després de rebre una mala recomanació per part d’una reconeguda casa d’inversions. Mentrestant, els mercats es preparaven en la vigília de la reunió del Banc Central Europeu, amb una jornada de més a menys. La prima de risc espanyola dubtava al voltant del nivell dels 100 punts bàsics a menys de 20 dies de les eleccions generals. En clau macroeconòmica, pel que fa a la jornada en si, es van conèixer dues dades: l’IPC de l’Eurozona (corresponent al mes de novembre) i noves dades sobre el mercat laboral dels Estats Units (seran clau per a la decisió de la Fed del pròxim 17 de desembre).

Categories: General Tags: