Home > General > Preparats per a l’agenda de la setmana vinent?

Preparats per a l’agenda de la setmana vinent?

28/11/2015

Jornada volàtil als mercats financers i setmana marcada pel preconcurs de creditors d’Abengoa, i la consegüent baixada del seu valor en borsa. L’empresa de serveis d’enginyeria espanyola des d’ahir deixa de formar part del selectiu espanyol i rep una allau de rebaixes de ràting per part de reconegudes agències de qualificació, situant-la per sota del ràting de països com Veneçuela. La setmana vinent es preveu moguda, si més no amb una agenda que pot sacsejar els mercats: dimecres serà el torn de Janet Yellen, presidenta de la Fed, dijous parlarà el BCE i divendres tindrem les dades del mercat laboral dels Estats Units. Aquestes cotes ens donaran moltes cites de com viurem el final d’any.

Categories: General Tags: