Home > General > Abengoa i el sector bancari encallen l’IBEX-35

Abengoa i el sector bancari encallen l’IBEX-35

26/11/2015

Abengoa va marcar ahir el compàs del selectiu espanyol. La companyia cons­tructora espanyola es tro­ba en seriosos problemes. Els inversors afronten la situació de preconcurs de creditors d’una empresa de l’IBEX-35. La retirada que va comunicar Gestamp, que va refusar injectar capital a la constructora sevillana, en no obtenir suport per part de les entitats financeres, va ser la gota que va fer vessar el got. Així doncs, el selectiu cotitzava en vermell, con­trastant amb la resta de places europees, llastat també per la cotització del sector bancari. No obstant això, finalment van recollir part de les pèrdues i l’IBEX-35 va aconseguir conjuntar en el color verd de la resta. Per la seva part, l’euro es torna cada dia més dèbil, arribant a tocar nivells d’1,0578.

Categories: General Tags: