Home > General > La tensió geopolítica domina els mercats

La tensió geopolítica domina els mercats

25/11/2015

La tensió geopolítica domina els ànims dels inversors. Els mercats financers van poder passar per alt els atemptats de París, però l’acumulació d’avisos i fets que representa aquesta tensió ha provocat una davallada en els mercats mundials. L’abatiment d’un avió militar rus per part de Turquia ha provocat les amenaces del president de la Federació Russa, Vladímir Putin, al país turc, les quals han provocat malestar i el risc s’ha fet cada cop més viu. En clau espanyola, les empreses més vinculades al trànsit aeri, com IAG, Aena i Amadeus, van ser les més perjudicades. De la seva banda, eDreams va punxar després de presentar uns decebedors resultats trimestrals.

Categories: General Tags: