Home > General > Mercats sense rumb

Mercats sense rumb

24/11/2015

La setmana passada vam conèixer les actes dels principals bancs centrals: el BCE i la Fed. El primer (BCE) va encaminat a dilatar la política monetària que té en marxa, més coneguda com el Quantitative Easing. El segon (Fed) va anunciar la disposició a iniciar una política monetària restrictiva, apujant els tipus d’interès. També es va posar de manifest que els atemptats resulten gairebé neutrals per als mercats de valors. Dijous d’aquesta setmana és acció de gràcies, divendres el Black Friday i dilluns vinent el Cyber Monday, per la qual cosa el final de setmana els mercats europeus cotitzaran sense la referència dels Estats Units. Comptarem també amb vàries dades macroeconòmiques d’importància, com ara els PMI de diversos països europeus.

Categories: General Tags: